AV inrichting verzorgd door Vibeon!

AV inrichting voor een Experience Center kan natuurlijk niet ontbreken in deze tijden. We zijn dan ook superblij en trots dat de Monnik Dranken voor Vibeon heeft gekozen als leverancier voor de AV inrichting van hun nieuw te realiseren Experience Center.

De Monnik Dranken is een nationaal opererende drankenhandel dat al meer dan 100 jaar bestaat. Begin 2023 zijn ze begonnen met de plannen om een Experience Center te realiseren. Enkele functies binnen dit Center zijn:

 • Restaurant
 • Auditorium
 • Museum
 • Proeverij

Goede audiovisuele middelen mogen natuurlijk niet ontbreken om de beleving compleet te maken.

AV inrichting verzorgd door Vibeon!

Vibeon is dan ook gevraagd ervoor te zorgen dat het Experience Center wordt voorzien van de hedendaagse oplossingen op het gebied van AV.

Om dat te bewerkstellingen wordt het onderstaande gerealiseerd:

 1. Audio voor het gehele experience center, verdeeld in meerdere zones:
  1. Ontvangst
  1. Museum
  1. Restaurant
  1. Auditorium
 2. Narrowcasting;
 3. Draadloos verbinden van laptops op de aangeboden schermen;
 4. Videoconferencing voor de grote vergaderruimte.

Om bovenstaande te realiseren wordt er natuurlijk intensief samengewerkt met enkele belangrijke partners van Vibeon, zoals:

 • Full AVL
 • Philips
 • Kramer
 • AV-Wise

Vanuit Vibeon zijn we dankbaar voor deze mooie opdracht en kijken uit naar uitvoering van het project; gepland eind 2023, begin 2024.

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele installaties! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

Leave a comment