Vibeon AV partner uitvaartcentrum Kranenburg!

Uitvaartcentrum Kranenburg zocht een betrouwbare, kundige AV-partner met meerdere jaren ervaring binnen de uitvaartbranche. Een partner die niet alleen kennis heeft van de audiovisuele branche maar ook zeer goed weet en aanvoelt wat er zich afspeelt in de uitvaartbranche. Jeroen van den Broek, bestuurslid uitvaartcentrum Kranenburg over de keus voor Vibeon: ‘Vibeon heeft zich binnen de uitvaartbranche al een aantal keren bewezen. Het bedrijf kent onze branche door en door. En daar komt bij dat elke afspraak wordt nagekomen. Dat klinkt vanzelfsprekend en voor Vibeon is dat ook zo

Binnen uitvaartcentrum Kranenburg hebben we Ceremony Systems geïmplementeerd. Een zeer gebruiksvriendelijke oplossing waarmee de audiovisuele installatie weer helemaal van deze tijd is. Zo kan men tijdens de diensten, die eenvoudig zelf worden aangemaakt of online aangeleverd door nabestaanden, het volgende afspelen en regelen:

We zijn trots op de uitverkiezing van av partner en met de mooie opdracht!

Over Vibeon

Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als eenvoudige audiovisuele oplossingen voor elk budget. Onze deskundigheid en persoonlijke no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. We denken graag met u mee hoe audio of audiovideo in uw specifieke situatie het beste kan worden ingezet. Wij streven naar langdurige klantrelaties. Het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.