Audiovisuele oplossingen zakelijke markt

Voor alle audiovisuele oplossingen binnen de zakelijke markt kunt u bij Vibeon terecht. In deze tijden zie je veelal videoconferencing belangrijk worden, zijn. We hebben dan ook al diverse klanten blij mogen maken met een passende oplossing voor hen. Maar ook Narrowcasting (Digital Signage), complete boardroom inrichting ( denk bijvoorbeeld aan audio, projectie, touchscreens, draadloos presenteren en bediening) regelen we graag voor u. Roommanagement, deskmanagement of visitor management; ook dat is mogelijk bij Vibeon. En natuurlijk ontbreken buitenschermen (ledwalls) en kioskoplossingen niet in ons assortiment. Voor alles geldt echter; eerst dient er duidelijk te zijn wat de wensen, eisen en budgettaire mogelijkheden zijn. Dan alleen krijgt u wat u wilt en komen we gezamenlijk tot de beste audiovisuele oplossingen voor uw bedrijf en medewerkers. Zodoende komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Want zeg nou eerlijk; u wilt toch ook dat audiovisuele middelen u ondersteunen in uw core-business? En dat uw medewerkers met positieve energie hun presentaties geven?
Speciale wensen? Geen probleem; dankzij ons nauwkeurig geselecteerde partners zijn we in staat een passende oplossing aan te bieden!

Voorbeelden audiovisuele oplossingen zakelijke markt

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Kijk dan eens op onze pagina “audiovisuele communicatie.” Daar vindt u enkele voorbeelden van audiovisuele apparatuur die we inzetten binnen de zakelijke markt. Door te kiezen voor gebruiksvriendelijk digitaal presenteren wordt het effectieve werken een feit. Bijvoorbeeld door flipovers te vervangen voor een touch scherm. Of informeer uw medewerkers en klanten met behulp van narrowcasting. Met het juiste narrowcasting systeem worden gegevens gekoppeld. Geen extra handmatige invoer maar op één centrale plek informatie verzamelen en delen. De content wordt weergegeven op digital signage schermen of een mooie videowall. Een zeer mooie en duidelijke manier om met uw medewerkers, klanten te communiceren.
Audio is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel binnen de audiovisuele oplossingen. Voor iedere toepassing, ruimte en budget hebben we dan ook de juiste audio apparatuur binnen ons assortiment.

audiovisuele oplossingen zakelijke markt

Dankzij de juiste audiovisuele middelen wordt presenteren een plezier!