Audiovisuele communicatie


— is communicatie die bestaat uit een combinatie van beelden en klanken. Maar wat nu als het beeld niet klopt of de klank niet hoorbaar is. Of als de presentator niet weet hoe de apparatuur werkt? Dan is er dus geen communicatie en komt de boodschap niet over. Hierdoor schieten investeringen helaas hun doel voorbij. De aanschafprijs valt vaak nog wel binnen budget. De extra kosten vanwege uitval of te weinig gebruik, worden veelal vergeten. Kies daarom voor Vibeon: jarenlange ervaringen binnen audiovisuele projecten en gericht op de klant.

Dankzij onze jarenlange ervaringen binnen de AV-branche weten we precies waarom projecten goed of minder goed zijn gegaan. Deze ervaringen vertalen we naar de beste oplossing, voorafgaand aan een gedegen audiovisueel advies Met dit advies in handen bent u wel in staat de juiste keus te maken en jaren plezier te hebben van de aangeschafte middelen.

Onze aanpak!

Om audiovisuele communicatie mogelijk te maken zijn er tal van oplossingen. In deze hybride tijden is bijvoorbeeld videoconferencing natuurlijk niet meer weg te denken. Maar denk ook aan Narrowcasting (Digital Signage), projectie, audio, touch monitoren, videowall, ledwall en draadloos presenteren. En nog meer. Maar welke oplossing past nu het beste bij u? En welke prijs is de beste, juiste? Door onze focus op uw organisatie, de eindgebruikers, beheerders en budget dragen we bij aan uw organisatie doelstellingen. Wij richten ons daarom op de eenvoud, betrouwbaarheid en kwaliteit van de audiovisuele apparatuur. Dat bereiken we niet door de focus op verkoop maar door uitstekende dienstverlening. Hierdoor weten onze tevreden klanten wat ze krijgen tegen welke prijs. Wel zo prettig!

Hieronder enkele oplossingen die we leveren om audiovisuele communicatie mogelijk te maken.

Voor demo’s, toelichting op onze methodes en ideeën komen we uiteraard graag bij u!

Vraag nu een gratis advies gesprek aan