Vibeon is uw audiovisueel bedrijf voor de crematoriamarkt

Emiel ter Morsche, eigenaar van Vibeon, heeft meer dan tien jaar ervaring met verkoop, installeren en onderhouden van audiovisuele- en multimedia oplossingen binnen de crematoriamarkt.
Ten behoeve van de uitvaartbranche heeft Vibeon speciale software laten ontwikkelen waarmee nabestaanden eenvoudig zelf presentaties kunnen samenstellen. Audio, foto’s, PowerPoint of video’s. Alles is mogelijk om een complete uitvaartdienst vanuit huis voor te bereiden. Geen gedoe meer met extensie, software- of hardware kennis. Nee, één totaaloplossing om de nabestaanden die dienst te geven die ze van uw organisatie mogen verwachten. De tool is bedoeld voor zowel de nabestaanden als uitvaartverzorgers en de medewerkers binnen uw bedrijf.

Overige apparatuur

Het weergeven van presentaties in een aula gebeurt op professionele beeld en geluid apparatuur. Deze en andere audiovisuele voorzieningen dragen bij aan het waardig afscheid nemen van dierbaren. Niet alleen ín een uitvaartcentrum of crematorium maar ook daarbuiten. Onze streamingoplossingen maken het mogelijk dat ieder nabestaande erbij kan zijn via een pc of tablet. Een mooie extra service voor de nabestaanden.
Met een vooraf geprogrammeerd touch scherm kan uw medewerker de benodigde handelingen simpel uitvoeren. Gelukkig maar want dan hebben ze meer tijd om aandacht te geven aan de nabestaanden.

AV plan crematoriamarkt

Wij besteden veel aandacht aan de medewerkers en een gedegen AV-plan. Om zo de beste AV-oplossingen te realiseren voor crematoria en uitvaartcentra. Dit doen we in samenwerking met u want zodoende halen we het juise resultaat. Door onze grote kennis van zowel de uitvaartbranche als de audiovisuele branche zijn we de beste partij voor u. Zoek dus niet verder voor een AV-partij. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat uw organisatie beschikt over de juiste beeld- en geluidinstallatie ter ondersteuning van een mooie uitvaartdienst. En dat de installatie natuurlijk te allen tijde beschikbaar is. Want ook voor onderhoud en service hebben we de juiste oplossing!

Vraag nu een gratis advies gesprek aan
crematoriamarkt