audiovisueel bedrijf Vibeon

Wij zijn een audiovisueel bedrijf uit Overijssel dat het anders doet! Niet de hard- en software staan bij ons centraal maar de klantwens en de  gebruikers. Daardoor worden de aangeschafte audiovisuele middelen ook gebruikt binnen uw organisatie. En zo hoort het ook vinden wij. Bij ons is  techniek niet meer een doel maar een middel! We helpen u dan ook bij het realiseren van uw communicatie- en organisatiedoelen. Dat doen we onder meer door het in de praktijk brengen van onze belangrijkste drijfveren: “Via een goed audiovisueel advies verkopen en klanten optimaal bedienen en positief verrassen!”

Als audiovisueel bedrijf helpen wij u:

  • uw imago te verbeteren;
  • uw zichtbaarheid te verhogen;
  • beter en sneller te communiceren met uw medewerkers, klanten en andere geïnteresseerden;
  • effectief te vergaderen.

Meer over Vibeon:

Onze eigen visie binnen de audiovisuele markt is ontstaan na meer dan tien jaar ervaring. En we merken meer en meer dat onze aanpak aanslaat bij de klanten. Ook zij zien in dat een (technische) opdracht uitvoeren door meerdere bedrijven kan worden uitgevoerd. Maar een totaalpakket, gericht op (organisatie) advies, gebruiker, installatie en gedegen onderhoud is toch een andere aanpak. Daarvoor is Vibeon uw partner!
Als audiovisueel bedrijf opereren we vanuit Hengelo, Overijssel, maar doen projecten door geheel Nederland. Naast de vele “standaard” oplossingen zijn we ook in staat om unieke en maatwerk projecten uit te voeren. Want met samenwerken kom je verder en Vibeon heeft gelukkig goede en betrouwbare partners uit diverse vakdisciplines.

Onze marktkennis, projectmanagement ervaringen, flexibiliteit en transparante manier van werken zorgen ervoor dat u altijd het beste heeft binnen uw budget!

Vraag nu een gratis advies gesprek aan
audiovisueel bedrijf Overijssel