Smart TV Smart TV vergaderruimte ZZP-projecten

Een Smart TV; dat moest het worden in de vergaderruimte van ZZP-projecten. Want de vergaderruimte was aan een nieuw jasje toe waarbij presenteren op een scherm niet mocht ontbreken.Maar welke oplossing past nu het best?

Vibeon stelt de klantwens centraal en komt dan met de juiste audiovisuele oplossing, passend bij de wensen en eisen van de klant. Tijdens de gesprekken met ZZP-Projecten kwam naar voren dat men graag draadloos wilde presenteren, documenten vanaf de aanwezige NAS wilde benaderen en een mooi scherm aan de muur. En het moest passen binnen het budget. Een Smart TV kwam toen als beste naar voren. Ook wilden ze de opdracht neerleggen bij een betrouwbaar audiovisueel bedrijf uit Overijssel. Wij kwamen toen naar voren, waarvoor dank.
Naast de Smart TV hebben we met een Apple TV, voor het draadloos presenteren. ervoor gezorgd dat ZZP-Projecten super tevreden is over de geïnstalleerde audiovisuele oplossingen. Wat zich onder meer uit door het vele gebruik van de vergaderruimte.

 

Smart TV

 

Vibeon; ook uw AV partner voor Smart TV

Wij zijn weer super trots dat we hebben mogen bijdragen aan de invulling van een audiovisueel vraagstuk. Wederom hebben we een tevreden klant mogen toevoegen aan ons portfolio. Dit bereiken we door oplossingsgericht te werken in plaats van pure hardware gerichte verkoop te hanteren. Daarvan worden klanten blij is onze overtuiging. De ene klant wil een supergroot scherm, in de vorm van projectie, een videowall of een Ledwall, de ander een touchmonitor en weer een ander een Smart TV. Luisteren en dan de oplossing erbij vinden; dat doen we graag. Want ons motto is niet voor niks:”klanten optimaal bedienen en positief verrassen!”

Vibeon, uw audiovisueel bedrijf uit Overijssel

Wij nemen graag contact met u op!