Audiovisueel advies is de start van ieder project binnen Vibeon. Want zonder een goed en gedegen audiovisueel advies weet u als klant niet wat u krijgt of waarom iets kost wat het kost. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, transparante werkmethode en onafhankelijk advies. Waardoor onze klanten niet alleen blij zijn met onze aanpak maar zeker ook met hetgeen er is opgeleverd.

Audiovisueel advies: is dat nu echt noodzakelijk?

Dat bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Maar vanuit Vibeon wordt een gedegen advies van essentieel belang geacht. We kijken niet alleen naar de mogelijkheden van oplossingen maar ook naar de onmogelijkheden en gebruikers. Een project is bij ons pas geslaagd als gebruikers en beheerders weten waar ze aan toe zijn.

Ons audiovisueel advies omvat dan ook niet alleen de hard-en software. Ook opleidingen, ondersteuning en gebruiksgemak komen aan bod. En natuurlijk de ervaringen die we hebben opgedaan binnen andere projecten en klanten. Zowel de positieve als de mindere. Want alleen dan zijn we ervan overtuigd dat u een keus maakt die het beste past bij uw wensen en organisatie.

Denkt u eraan om audiovisuele middelen aan te schaffen?  Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

Over Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

 

Meer info: www.vibeon.nl

 

Crematoria markt

 

 

 

 

 

Leave a comment