Audiovisuele installaties

Heeft u behoefte aan een audiovisuele installatie die altijd beschikbaar is voor u en uw collega’s? Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de audiovisuele oplossingen binnen uw organisatie. Zo kunnen u en uw medewerkers bezig zijn met de kerntaken van het bedrijf. Hoe we dit doen? Lees verder op de site of neem contact met ons op. Wij komen graag langs om onze werkwijze toe te lichten

Bij ons staan niet de techniek en verkoop centraal maar een helder audiovisueel beleid, opleidingen en service. Wij gaan voor de complete ontzorging van uw organisatie op het gebied van audiovisuele- en multimedia vraagstukken. Hierbij vinden wij goed niet goed genoeg; excellente dienstverlening, daar staan wij voor!

Met audiovisuele installaties worden uw doelen bereikt!

Er zijn vele bedrijven die een audiovisuele installatie kunnen opleveren. Maar misschien vraagt u zich wel eens af of ze uw organisatie wel goed begrijpen? Vibeon onderscheidt zich in de markt door de klantwens en doelen centraal te stellen. Dan pas worden, gezamenlijk met u, de technische oplossingen er bij gezocht. Zo helpen wij u de organisatiedoelen te bereiken!

Advies, audiovisuele installatie, opleiding, beheer.

Vibeon staat voor Visie in Beleving en Ontzorging. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de eindgebruikers. Daarom start ieder project bij ons met een gedegen intake. Hierdoor weet u welke audiovisuele oplossingen uw aanschaft, wat de (on)mogelijkheden zijn en de gevolgen van de nieuwe werkwijze.
Keuzes van audiovisuele oplossingen worden zo veel mogelijk gebaseerd op het feit dat gebruik ervan voor zichzelf spreekt. Daar waar nodig en gewenst geven we de eindgebruikers een gedegen opleiding. Verder wordt in ons onderhoudsplan, naast de apparatuur, opleiding aangeboden. Zodat ook nieuwe medewerkers weten waar ze aan toe zijn.

Interesse in onze werkwijze, bezig met de aanschaf van nieuwe audiovisuele middelen of een andere reden voor contact?

Vraag nu een gratis advies gesprek aan

Audiovisuele installatie