Exite ICT kiest voor Vibeon!

Room management systeem voor nieuwbouwpand Exite ICT (en nog meer veelzijdige audiovisuele oplossingen) 

Het meeting room management systeem van GoBright draagt zorg voor een duidelijk overzicht van de bezetting van vergaderruimtes. En dankzij de verzameling van diverse data geeft het room management systeem tevens inzicht in het gebruik van de ruimtes. Een mooie en belangrijke tool dus!

Het room management systeem is één van de oplossingen die Vibeon mag verzorgen in het nieuwe pand van Exite ICT. Want een moderne en toch éénvoudige te bedienen inrichting van de vergaderruimtes ontbreekt natuurlijk niet. Alsmede een uitgebreide audio installatie. Daarom bestaat de gehele oplossing voor Exite ICT uit:

  • Een room management systeem van GoBright:
  • Een draadloos presentatiesysteem (Barco en Airserver)
  • Diverse Philips monitoren
  • Een Brightsign Narrowcasting systeem
  • Audio ten behoeve van achtergrond muziek (receptie), bedrijfsfeestjes (kantine en terras) en spraak (vergaderruimtes)

Draadloos presenteren is niet meer weg te denken in deze tijd. Exite ICT was al bekend met Barco en daarom is voor de grotere vergaderruimtes gekozen voor deze oplossing. In de kleinere vergaderruimtes is de Airserver van Legamaster ingezet.

Voor de bediening van de audio is gekozen voor een simpel knoppenpaneel. Hiermee kan men zowel in de receptie als in de kantine kiezen uit 5 voorkeurszenders. Deze zijn voorgeprogrammeerd in de geleverde internetradio’s en kunnen door Exite ICT zelf aangepast worden.

Met behulp van de Brightsign mediaplayer kan men diverse informatie weergeven op een scherm in de receptie, in de kantine en het LED-scherm op het pand.

Wat een geweldige opdracht en natuurlijk zijn we meer dan blij dat Exite ICT heeft gekozen voor Vibeon en zijn dankbaar voor deze schitterende opdracht!

Vibeon denkt ook graag met u mee hoe audiovisuele middelen in uw specifieke situatie het beste kunnen worden ingezet.

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele installaties! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

Meer info: www.vibeon.nl of  Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

Starleaf

Leave a comment