Livestream uitvaarten verzorgd door Vibeon!

Livestream is niet meer weg te denken in deze rare tijden voor ons allen. Als leverancier van audiovisuele installaties is Vibeon echter al jaren bezig met het aanbieden van livestream oplossingen voor crematoria en uitvaartcentra. Vandaar dat we dan ook met onze ervaring enkele locaties hebben mogen voorzien van een livestream.

Het afscheid nemen van een dierbare in deze tijden is erg lastig. Maar een goed afscheid helpt bij de verwerking. Dan is het fijn dat er (moderne) oplossingen zijn die bijdragen aan het toch zo fijn mogelijk afscheid nemen nemen van een overledene.

Nadat we eind maart zijn gebeld met de vraag om voor 4 vestigingen livestream te verzorgen hebben we de week erop alles gerealiseerd. Supertrots zijn we natuurlijk dat we het zo snel hebben kunnen realiseren. Dat is uiteraard alleen mogelijk geworden door de goede samenwerking met leveranciers en klanten. Onze dank gaat dan ook uit naar alle betrokkenen!

Livestream oplossing bestaat uit:

  • encoder voor het livestreamen
  • webportal voor het aanmaken van de diensten ten behoeve van het livestreamen
  • Een full hd camera daar waar nodig
  • Installatie en instructie van het gebruik

Iedere situatie is anders en daarom is er ingespeeld op de (ICT) omgeving van de klant/locatie. Daar waar mogelijk sluiten we onze hardware aan op het aanwezige netwerk. Maar mochten er ICT-restricties zijn dan passen we een 4G router toe. Want ook dan kan er een livestream plaatsvinden in Full HD kwaliteit.

Daar we op de locaties het CS-systeem als audiovisuele basis hebben geïnstalleerd, is het aan/uit zetten van de livestream kinderspel. Door een simpele druk op het aanwezige touchscreen kan men in de aula de stream aanzetten en stoppen.

We wensen iedereen veel sterkte toe in deze periode en zijn nogmaals blij en trotst dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het hopelijk toch een beetje verzachten van de pijn.

Vibeon denkt ook graag met u mee hoe audiovisuele middelen in uw specifieke situatie het beste kunnen worden ingezet.

Livestream

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele installaties! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

Meer info: www.vibeon.nl of  Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

Livestream

Leave a comment