audio vc

Audio VC

Mooie upgrade video conferencing boardroom voor Aqua+

Professionele audio gedurende een videoconferencing is onontbeerlijk wanneer men met grote groepen vergadert. Dankzij de Biamp audio VC oplossing kan Aqua+ dat nu bewerkstellingen.

Door de corona perikelen was de boardroom al enige tijd in gebruik als videoconferencing kamer. Na een tijdje kwam men tot de conclusie dat de huidige apparatuur niet meer afdoende was. Met name de audio kwaliteit werd, bij grotere groepen, als onvoldoende ervaren. Tijd om het roer om te gooien. Vibeon is daarom gevraagd met een oplossing  te komen.
Na meerdere demo’s is de Biamp audio vc oplossing gekozen. Een audio vc systeem waarmee, dankzij uitgebreide technieken, achtergrond geluid veelvuldig wordt weg gefilterd en ook de spreker nauwkeurig wordt gevolgd. Hierdoor wordt het geluid voor de deelnemers, zowel in als buiten het pand, weer als natuurlijk ervaren. Het audio vc systeem bevat:

 

Over Vibeon

Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als eenvoudige audiovisuele oplossingen voor elk budget. In deze tijden zijn dat bijvoorbeeld video conferencing oplossingen en livestreaming. Onze deskundigheid en persoonlijke no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. We denken graag met u mee hoe audio of audiovideo in uw specifieke situatie het beste kan worden ingezet. Wij streven naar langdurige klantrelaties. Het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.