Barco CSE-200 en een touchscreen voor City Hotel Hengelo.

Een Barco CSE-200 en een touchscreen in de vergaderruimtes zijn de nieuwste audiovisuele middelen voor City Hotel Hengelo. Mede hierdoor is en blijft het hotel een fijne en goede locatie voor het houden van vergaderingen. Dankzij de Barco CSE-200 kunnen vergaderdeelnemers zeer éénvoudig hun laptop weergeven op het touchscreen. Heeft men de wens twee beelden tegelijk weer te geven? Geen probleem; de Barco CSE-200 heeft de mogelijkheid twee laptopbeelden tegelijk te streamen op het scherm. Naast het streamen vanaf een laptop biedt de Barco CSE-200 ook de mogelijkheid om vanaf een Iphone of een Android Smartphone beelden weer te geven. Door de aanwezigheid van Airplay wordt de Iphone geheel overgenomen. Android Smartphones kunnen beelden weergeven via de speciale Barco Clickshare app. Natuurlijk zullen er ook mensen zijn die het fijner vinden om voor de groep te presenteren. Hiervoor kan het touchscreen worden gebruikt. Even de laptop aansluiten op het scherm en “touchen” maar. Mocht een bedrijf een keer geen audiovisuele middelen in willen zetten dan wordt het gehele systeem dankzij het verrijdbare statief in een andere ruimte geplaatst!

Vibeon!

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten tegen Vibeon als bedrijf aankijken.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Daar besteden we extra veel aandacht aan. Want het behouden van onze klanten en hun ontzorgen is ons doel!

 

Vraag nu een gratis advies gesprek aan