boardroom met touch schermBoardroom met touchscreen voor Mer Advancing Communicatons.

Een boardroom met touchscreen. Dat is wat Mer Advancing Communications graag wilde naar aanleiding van de demo gehouden door Vibeon. Met ook nog de mogelijkheid om draadloos zowel laptops als mobiele telefoons aan te sluiten op het scherm. Want hoewel jaren met veel plezier en succes in de boardroom te hebben vergaderd en gebrainstormd vond men dat het tijd werd voor een andere inrichting. De wens was dus om  presenteren éénvoudig en moderner te maken met behulp van audiovisuele middelen. Nou, daar had Vibeon uiteraard mooie ideeën en oplossingen voor.  We hebben de ruimte voorzien van een 65 inch Legamaster touchscreen inclusief draadloos verbinden van laptops en mobiele telefoons. Zo krijgt het BYOD principe de vorm die het verdiend!

Voor het weergeven van demo materiaal zijn er tevens twee extra monitoren geïnstalleerd. Na installatie zijn de aanwezigen meteen aan de slag gegaan en was iedereen zeer enthousiast. En daar doen we het voor bij Vibeon; mooie simpele oplossingen die de eindgebruikers enthousiast maken!

Veel plezier met de nieuwe boardroom.

Interesse in onze werkwijze, bezig met de aanschaf van nieuwe audiovisuele middelen of een andere reden voor contact?  Vraag nu een gratis advies gesprek aan

 

toucscreen