Legamaster touch screen

Een Legamaster touch screen voor JB Vastgoed & advies

Moderner presenteren

Een Legamaster touch screen was de ideale oplossing voor JB Vastgoed & advies. Bert Mulder, mede eigenaar, vond het namelijk tijd worden om het tonen van presentaties/onroerend goed in een modern jasje te stoppen. Vibeon is gevraagd om eens mee te denken en het resultaat is exact wat men wenste en nodig had! Rekening houdend met de gebruikers, ruimte, wensen en budget is de presentatieruimte dus ingericht met een touchscreen, uitgebreid met:

 

Keuze voor Vibeon

JB Vastgoed & advies. zocht een AV-partner die weet waar het om gaat. Een partij die luistert en daarna met passende oplossingen komt; gericht op de gebruikers. Bert Mulder over de keuze voor Vibeon: “Emiel van Vibeon heeft in heldere taal kort uitgelegd wat de mogelijkheden zijn van het type scherm welke hij voor ons voor ogen had. Tevens heef hij met name de voor ons van belang zijnde tools toegelicht, zodat ons het best passende scherm werd gepresenteerd. Deze presentatie vond plaats in een royale representatieve Showroom in Lochem, zodat wij ook direct gericht vragen konden stellen maar ook in de praktijk konden ervaren wat je zoal kan met deze apparatuur”. Zeker een aanrader!  

Bert, bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de legamaster touch screen.

 

Over Vibeon

Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als eenvoudige audiovisuele oplossingen voor elk budget. In deze tijden zijn dat bijvoorbeeld video conferencing oplossingen en livestreaming. Onze deskundigheid en persoonlijke no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. We denken graag met u mee hoe audio of audiovideo in uw specifieke situatie het beste kan worden ingezet. Wij streven naar langdurige klantrelaties. Het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.