Projectie en bediening voor Monuta de Voorzorg.

Vibeon verzorgt projectie en bediening gedurende de uitvaartdiensten van Monuta de Voorzorg.

Monuta de Voorzorg was reeds voorzien van een Full HD-monitor om gedurende uitvaartdiensten foto’s, video’s en Powerpoint presentaties weer te geven. Echter, de grootte van het scherm was niet geheel naar wens. Het scherm werd als te klein ervaren. Reden om Vibeon in te schakelen met de vraag een passende oplossing aan te dragen. Er is geadviseerd een nieuwe laptop aan te schaffen en gebruik te maken van projectie. Dankzij de nieuwe laptop wordt nu de juiste resolutie uitgestuurd en middels een Full HD-projector van Panasonic het beeld groter weergegeven. Voor een super strak beeld is er een projectiescherm aangeboden. Echter, de klant heeft ervoor gekozen om rechtstreeks op de muur te projecteren. Nadat we de klant een maand na installatie hebben gebeld, bleken zij uitermate tevreden te zijn over de gemaakte keuze!

Gedurende een uitvaartdienst is het afspelen van muziek ook van grote waarde. Vibeon heeft de projectie oplossing hiervoor naadloos geïntegreerd binnen de aanwezige audio installatie. En dankzij de Neets besturing kan iedereen zonder stress de gehele installatie eenvoudig bedienen!

Vibeon!

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten tegen Vibeon als bedrijf aankijken.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Daar besteden we extra veel aandacht aan. Want het behouden van onze klanten en hun ontzorgen is ons doel!

 

Meer weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag nu een gratis advies gesprek aan

 

Projectie