videoconferencing

Videoconferencing upgrade voor Boermarke desserts

Modernisering met videoconferencing

 

Boermarke, de ambachtelijke dessert producent uit Twente, was naarstig op zoek naar een modernisering van de boardroom. Via Google kwam men uit bij Vibeon.  Na een korte telefonische kennismaking en een persoonlijk gesprek was het doel duidelijk; de boardroom diende te worden ingericht voor videoconferencing.
Vibeon heeft daarom enkele ideeën uitgewerkt en voorgelegd aan Boermarke. Doordat de wensen goed waren vertaald, was een beslissing al snel genomen. En een demo van de oplossing maakte het verhaal helemaal compleet.

Boermarke kan vanaf nu genieten van een videoconferencing oplossing die precies past bij de gestelde eisen en wensen. Hiervoor zijn onderstaande oplossingen geïnstalleerd:

Door gebruik te maken van een algemeen MS Teams account op de pc kan iedereen éénvoudig een videoconferencing opzetten.

 

Over Vibeon

Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als eenvoudige audiovisuele oplossingen voor elk budget. In deze tijden zijn dat bijvoorbeeld video conferencing oplossingen en livestreaming. Onze deskundigheid en persoonlijke no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. We denken graag met u mee hoe audio of audiovideo in uw specifieke situatie het beste kan worden ingezet. Wij streven naar langdurige klantrelaties. Het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.