videocoonferencing

Videoconferencing upgrade voor Boermarke desserts

Modernisering met videoconferencing

 

Boermarke, de ambachtelijke dessert producent uit Twente, was naarstig op zoek naar een modernisering van de boardroom. Via Google kwam men uit bij Vibeon.  Na een korte telefonische kennismaking en een persoonlijk gesprek was het doel duidelijk; de boardroom diende te worden ingericht voor videoconferencing.
Vibeon heeft daarom enkele ideeën uitgewerkt en voorgelegd aan Boermarke. Doordat de wensen goed waren vertaald, was een beslissing al snel genomen. En een demo van de oplossing maakte het verhaal helemaal compleet.

Boermarke kan vanaf nu genieten van een videoconferencing oplossing die precies past bij de gestelde eisen en wensen. Hiervoor zijn onderstaande oplossingen geïnstalleerd:

Door gebruik te maken van een algemeen MS Teams account op de pc kan iedereen éénvoudig een videoconferencing opzetten.

Keuze voor Vibeon

Boermarke Desserts zocht een AV-partner in de buurt voor het (her)inrichten van de boardroom met professionele audio conference apparatuur. Christian Echten, ICT-beheerder binnen Boermarke over de keuze voor Vibeon:

Boermarke kenmerkt zich door eerlijkheid, korte lijnen en nuchterheid. We zochten via internet naar een AV specialist en Vibeon stond redelijk bovenaan in de zoeklijst. Naast dat Emiel uit de buurt komt, sprak de website ons erg aan. Na telefonisch contact en een kennismakingsgesprek kwamen we erachter dat we eigenlijk goed bij elkaar passen. No nonsense en snelle heldere afspraken. Vibeon is overal eerlijk over en dat heeft ons goed geholpen in het vinden van de juiste oplossing voor de vervanging van ons oude systeem

 

Vibeon dankt Boermarke Desserts voor deze mooie opdracht, het vertrouwen en de open samenwerking. Veel plezier met de nieuwe AV-middelen.

 

Over Vibeon

Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als eenvoudige audiovisuele oplossingen voor elk budget. In deze tijden zijn dat bijvoorbeeld video conferencing oplossingen en livestreaming. Onze deskundigheid en persoonlijke no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. We denken graag met u mee hoe audio of audiovideo in uw specifieke situatie het beste kan worden ingezet. Wij streven naar langdurige klantrelaties. Het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.