Een videowall kan natuurlijk niet ontbreken in de nieuwe moderne huisvesting van Adwise. Ze wilden graag op een groot scherm zowel medewerkers als klanten betrekken bij hetgeen waarvoor Adwise staat; met passie en enthousiasme werken aan de ambities van opdrachtgevers en personeel.  Projecten, verjaardagen, films en nog veel meer zullen er getoond worden.

Videowall aansturing middels Digital Signage

Maar hoe krijg ik nu de juiste informatie op het juiste moment simpel getoond? Hiervoor zorgt een digital signage oplossing. Door gebruik te maken van de juiste soft-en hardware kunnen medewerkers alle informatie beheren.

Audio en bediening

Voor presentaties wordt ook gebruik gemaakt van de videowall. Goed geluid en simpele bediening van de gehele installatie ontbreekt dan ook niet binnen de opdracht.

Waarom Vibeon?

Na een gedegen advies vanuit Vibeon heeft Adwise besloten ons opdracht te geven voor de levering van de videowall. Tevens is de openheid en transparante manier van zaken doen doorslaggevend geweest. Want hierdoor wist Adwise precies wat ze zouden krijgen voor welke prijs…wel zo prettig.

Adwise gaat 1 oktober over en voor die tijd zorgen we er natuurlijk voor dat alles tiptop in orde is.

We bedanken Adwise hartelijk voor het vertrouwen en de mooie opdracht!

 

Videowall voor Adwise

Leave a comment