Monuta is als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar de steun bij ieder afscheid. Het is onze missie om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken.

Monuta kiest voor  CS-systeem en Vibeon!

Ook audiovisuele middelen dragen bij aan de doelstellingen van een goed afscheid. Denk hierbij aan warme muziekklanken en sfeervolle beelden tijdens een dienst. Een audiovisuele installatie moet dan ook de vele wensen die nabestaanden hebben goed en betrouwbaar weergeven. Tevens dient de gehele installatie zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Zodat de medewerkers van een crematorium of uitvaartcentrum vol vertrouwen (en minder arbeidsintensief) het systeem bedienen. Hierdoor draag een audiovisueel systeem echt bij aan de missie van Monuta; de steun bij ieder afscheid.

Monuta heeft daarom gekozen voor het CS-systeem; het afspeelsysteem dat zowel audio, foto’s, video en PowerPoint bestanden met een simpele klik afspeelt. Medewerkers hoeven gedurende een dienst dus niet meer te schakelen tussen verschillende bronnen. Voor het maken van video-opnames is er een duidelijk overzicht van de camerabeelden aanwezig. Ook hiervoor geldt; met één druk veranderen cameraposities. Een mooi groot touchscherm maakt het geheel compleet!

Het aanleveren van bestanden gebeurt uiteraard online. Hierdoor is het ook voor nabestaanden en uitvaartondernemers een gemakkelijk en tijdbesparende oplossing. Wel zo prettig in een periode van rouw! Kijk zelf eens naar het promotiefilmpje van het CS-systeem!

Vibeon

Door alle partijen bij het project te betrekken zijn we erin geslaagd binnen twee dagen het CS-systeem werkend en betrouwbaar op te leveren. Natuurlijk komen er bij een nieuw systeem extra wensen en/of de verbeteringen voor. Deze zijn direct opgepakt en zowel de medewerkers op de vloer als de managers zijn dan ook uitermate tevreden over de oplossing. En de aanpak van Vibeon. Met trots vermelden we dan ook het eindoordeel van Monuta: “zeer tevreden.

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

Vraag nu een gratis advies gesprek aan

 

Crematoria markt