De Gasfabriek_1

Narrowcasting systeem voor de Gasfabriek!

Waarom een Narrowcasting systeem?

De Gasfabriek is een verzamelplek van innovatieve en inspirerende ondernemers. Om zowel de ondernemers en haar bezoekers welkom te heten en te informeren hebben we vanuit Vibeon een infoscherm geïnstalleerd.

De klant had zelf al een informatiebron waarin diverse berichten en een vergaderindeling zijn opgemaakt. We dienden dus met een oplossing te komen die perfect zou aansluiten bij het bestaande systeem. Uiteraard hadden we die voorhanden; een 55 inch professioneel scherm van Philips. Dankzij de ingebouwde CMND software roepen we de desbetreffende informatie op. En met de aanwezige scheduler is het scherm zo ingesteld dat het op alle dagen om 08:00 aan gaat en om 20:00 uur weer netjes uit.

Een tevreden klant met een Narrowcasting systeem dat exact past bij de wensen en het budget!

Vraag nu een gratis advies gesprek aan

 

Narrowcasting infoscherm

 

 

Vibeon; ook uw AV partner voor Narrowcasting

Wij zijn weer super trots dat we hebben mogen bijdragen aan de invulling van een audiovisueel vraagstuk. Wederom hebben we een tevreden klant mogen toevoegen aan ons portfolio. Dit bereiken we door oplossingsgericht te werken in plaats van pure hardware gerichte verkoop te hanteren. Daarvan worden klanten blij is onze overtuiging. De ene klant wil een zeer uitgebreid Narrocasting systeem en in dit geval een oplossing die past bij een reeds aanwezige informatiebron. Luisteren en dan de oplossing erbij vinden; dat doen we graag. Want ons motto is niet voor niks:”klanten optimaal bedienen en positief verrassen!”

Vibeon, uw audiovisueel bedrijf uit Overijssel

Wij nemen graag contact met u op!