Moderne audiovisuele oplossingen voor Unicarriers Nederland!

(Zoals Philips monitoren, een meeting room managementsysteem inclusief draadloos presentatiesysteem, video conferencing voor de vergaderruimtes en een Narrowcasting systeem)

De nieuwe moderne audiovisuele oplossingen voor UniCarriers zijn gebruikersvriendelijk en flexibel. Met behulp van het Barco Clickshare systeem kunnen gebruikers eenvoudig draadloos hun laptop en/of mobiele telefoon koppelen aan de in de ruimtes aanwezige Philips monitoren. Voor video conferencing is er een Starleaf codec geïmplementeerd en dankzij de Go Bright meeting room software weet iedere werknemer wat de bezetting is van de vergaderruimtes. Deze kunnen ze vanzelfsprekend ook zelf ter plekke, via het touchscreen, aanpassen. In sommige ruimtes zijn extra audiofaciliteiten toegevoegd voor optimale geluidsondersteuning van presentaties en videofilms. Het informeren van de medewerkers gebeurt via het BrightSign Narrowcasting systeem. Uiteraard ontbreekt een simpel bedieningspaneel (Neets) niet in de totaaloplossing.

Erg trots zijn we op de lovende woorden van de klant nadat we de moderne audiovisuele oplossingen hebben geïnstalleerd.

Erik Westerveld, facilitair medewerker Unicarriers, over het verloop van het project: “Hoewel onze twee locaties nagenoeg dezelfde behoeften hadden, was er links en rechts toch nog wel sprake van wat maatwerk. Dit is door Vibeon uitstekend opgepakt zodat er ter plekke nog diverse, kleine, aanpassingen gedaan zijn per ruimte. Zowel in Enschede als in Rijswijk is alle hardware vakkundig geïnstalleerd en ingesteld. Gedaan door een zeer professioneel en deskundig team!

 

 

Vibeon!

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten tegen Vibeon als bedrijf aankijken.

Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als eenvoudige audiovisuele oplossingen voor elk budget. Onze deskundigheid en persoonlijke no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. We denken graag met u mee hoe audio of audiovideo in uw specifieke situatie het beste kan worden ingezet. Wij streven naar langdurige klantrelaties. Het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

 

Vraag nu een gratis advies gesprek aan

 

moderne audiovisuele oplossingen