MS Teams als onderdeel van nieuwe audiovisuele inrichting voor Exite ICT!

MS Teams is een veelvuldig gebruikte oplossing binnen bedrijven. Bij het aangaan van de inrichting van de vergaderruimtes is dan ook aangegeven dat MS Teams als basis diende.

De complete audiovisuele inrichting bestond verder uit Philips monitoren voor in de vergaderruimtes, receptie en kantine. Ook zijn er schermen geplaatst voor het Room management systeem van Go Bright. Audio ontbreekt uiteraard ook niet. Bij binnenkomst is er achtergrondmuziek aanwezig. In de grote vergaderruimte is tevens spraakversterking geregeld. Bedrijfspresentaties, feestjes en fitnessen worden op de vierde verdieping ondersteund met een goede muziekinstallaties.

Gebruikers kunnen met of een Barco Clickshare of een Airserver draadloos de laptop verbinden aan monitoren. Het gebruik van MS Teams als videoconferencing tool wordt vergemakkelijkt dankzij de Poly Studio. Het informeren van de medewerkers gebeurt via het BrightSign Narrowcasting systeem.

Vanuit Vibeon zijn we wederom blij met de mooie woorden van de klant over de oplevering en de waardering.

Ronald Vehof, operationeel directeur Exite, over het verloop van het project: “’Om succesvol te zijn in onze branche, moet je altijd wat extra’s doen en een hoge graad van hospitality nastreven. Dat betekent een fijne, aantrekkelijke werkomgeving bieden aan collega’s en onze klanten zich bij bezoek zo snel mogelijk op hun gemak laten voelen. Ons doel: een professionele inrichting van onze audiovisuele faciliteiten passend bij ons imago, gebruikmakend van de laatste technologische mogelijkheden. Dit is voor ons cruciaal om collega’s (met klanten) optimaal samen te laten werken en verwachtingen van bezoekers te overtreffen. We hebben de samenwerking met Vibeon als zeer prettig ervaren, vooral vanwege het meedenken in wensen en mogelijkheden.”

 

 

Vibeon!

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten tegen Vibeon als bedrijf aankijken.

Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als eenvoudige audiovisuele oplossingen voor elk budget. Onze deskundigheid en persoonlijke no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. We denken graag met u mee hoe audio of audiovideo in uw specifieke situatie het beste kan worden ingezet. Wij streven naar langdurige klantrelaties. Het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

 

Vraag nu een gratis advies gesprek aan

 

MS Teams