Professionele muziekinstallatie voor Stanislaus Brewskovitch !

(Professionele muziekinstallatie zorgt voor extra beleving in de geweldige nieuwe brouwerij van Enschede.)

Eindelijk is het dan zover; Stanislaus Brewskovitch, gevestigd in de Menistenkerk achter de Oude Markt heeft haar deuren geopend. Bezoekers kunnen genieten van vele speciaal bieren, wijnen en ook een menukaart ontbreekt niet.

Wij zijn super trots dat we hebben mogen bijdragen aan dit unieke project binnen Enschede dankzij de levering van een veelzijdige professionele muziekinstallatie. De installatie zorgt voor muziek aan de bar, in de lounge en veranda. Zelfs mogelijkheden om livemuziek te organiseren is aanwezig. Voor de installatie is gebruik gemaakt van A-merken op het gebied van luidsprekers, versterkers en mengpanelen. Allemaal geleverd door TAU, distributeur van audio en partner van Vibeon. Het afspelen en bedienen van muziek  gaat via het welbekende muzieksysteem van Eazis uit Almelo.

 

Vibeon!

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten tegen Vibeon als bedrijf aankijken.

Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als eenvoudige audiovisuele oplossingen voor elk budget. Onze deskundigheid en persoonlijke no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. We denken graag met u mee hoe audio of audiovideo in uw specifieke situatie het beste kan worden ingezet. Wij streven naar langdurige klantrelaties. Het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

 

Vraag nu een gratis advies gesprek aan

 

professionele muziekinstallatie