Bij het creëren van totaalbeleving behoren natuurlijk ook audiovisuele middelen. Vibeon heeft daarom voor de nieuwe vestiging te Assen twee videowalls mogen leveren. Acht schitterende en betrouwbare Philips videowall monitoren zorgen er samen met een Narrowcasting systeem voor dat Schuurman Schoenen de perfecte content in haar winkel kan tonen.

Videowall Schuurman Schoenen

Wat is de inrichting van de winkel te Assen mooi geworden. Een helder, open ingerichte winkel zodat het publiek lekker kan winkelen. De twee videowalls zijn zo geplaatst dat ze goed opvallen voor de bezoekers. Maar ook weer niet storend zijn; een juiste mix. Alle content die draait op een videowall wordt beheerd vanaf het hoofdkantoor. De informatie kan vooraf gepland worden zodat de videowall de juiste campagne op het juiste moment afspeelt. En dankzij de koppeling met het aanwezige audiosysteem is Schuurman Schoenen tevens in staat video’s ook hoorbaar te maken. Een laatste moment boodschap lokaal toevoegen? Geen probleem; het Narrowcasting systeem kan zowel vanaf het hoofdkantoor als lokaal content weergeven!

 videowall

Videowall voor echte winkelbeleving

Retailers bedenken vele concepten om publiek zowel naar hun webwinkels als fysieke winkels te krijgen. Beleving creëren is hierbij vaak een belangrijk doel. Kijkend naar een fysieke winkel zie je dat hierbij ook veelal audiovisuele middelen worden ingezet. Maar beleving willen creëren met behulp van audiovisuele middelen is één ding; weten welke en hoe ze ingezet dienen te worden een tweede. Vibeon is dé AV-leverancier die eerst met klanten om tafel gaat om inzicht te krijgen in de organisatie doelen, de gebruikers en budget. Alleen dan krijgen klanten de audiovisuele oplossing die bij ze passen tegen de juiste prijs. Wij zijn dan ook erg blij dat Schuurman Schoenen ons heeft uitgekozen als leverancier voor de videowall. Wederom een bewijs dat onze aanpak werkt! Omgekeerd is Schuurman Schoenen zeer tevreden over zowel de weg ernaar toe als het eindresultaat. De videowall zorgt exact voor de gewenste beleving die ze voor ogen hadden en ook het gekozen Narrowcasting systeem wordt door de medewerkers begrepen. Want al is een videowall nog zo mooi, zonder goede content op het juiste moment in de winkel schiet het zijn doel voorbij.

Vibeon: ook uw AV-partner voor een videowall

Wij zijn weer super trots dat we hebben mogen bijdragen aan de invulling van een audiovisueel vraagstuk. Opnieuw hebben we een tevreden klant mogen toevoegen aan ons portfolio. Dit bereiken we door oplossingsgericht te werken in plaats van pure hardware gerichte verkoop te hanteren. Luisteren en dan de oplossing erbij vinden; dat doen we graag. Want ons motto is niet voor niks: “klanten optimaal bedienen en positief verrassen!”

Vibeon, uw audiovisueel bedrijf uit Overijssel

Vraag nu een gratis advies gesprek aan