Indoor en outdoor Ledwall vanaf nu in assortiment Vibeon.

Vanaf heden levert Vibeon ook Ledwalls voor haar klanten. Net als voor alle andere oplossingen geldt dat we hierbij de klant in zijn totaliteit ontzorgen. Door kennis en de juiste kanalen begeleiden we klanten vanaf de vergunningsaanvraag tot aan de oplevering en onderhoud.

Ledwall

Een Ledscherm of wall bestaat uit vele ledjes die ervoor zorgen dat er een groot scherm ontstaat waarop content kan worden afgespeeld. Doordat een ledscherm is opgebouwd uit modules, is de grootte van het scherm zelf  te bepalen. Met een narrow casting systeem wordt de content eenvoudig beheerd en bepaalt u wanneer welke boodschap op het scherm wordt weergegeven. Mede dankzij onze zeer technische partner is het tevens mogelijk op basis van herkenning de juiste content weer te geven.

Wilt u met uw bedrijf ook naar buiten communiceren met uw doelgroep? Wij delen graag onze visie, aanpak en kennis met u om gezamenlijk tot een succesvol project te komen! Zowel koop als verhuur is mogelijk. Ook voor leaseconstructies kunt u bij ons terecht.

 

Vraag nu een gratis advies gesprek aan

 

Ledwall

 

Leave a comment