Ook Unicarriers kiest Vibeon!

Starleaf (veelzijdige videoconferentiesysteem) voor Enschede en Rijswijk

Het Starleaf videoconferentiesysteem wordt samen met een draadloos presentatiesysteem aangesloten op monitoren in de diverse ruimtes en door toevoeging van een Narrowcasting systeem worden de medewerkers optimaal geïnformeerd over interne aangelegenheden. Hierdoor is iedereen altijd snel op de hoogte en gaan efficiëntie en effectiviteit hand in hand.
De geïntegreerde totaaloplossing voor beide vestigingen bestaat uiteindelijk uit:

  • Een Starleaf videoconferentiesysteem
  • Een draadloos presentatiesysteem
  • Diverse Philips monitoren
  • Een GoBright meeting room managementsysteem
  • Een Brightsign Narrowcasting system
  • Neets bedieningspanelen

De complete oplossing is veelzijdig en gemakkelijk door medewerkers te bedienen dankzij de bedieningspanelen van Neets en het GoBright managementsysteem. Alle gekozen systeemcomponenten zijn afkomstig van hard- en softwarefabrikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de audiovisuele branche. Wel zo prettig!

We zijn supertrots dat Unicarriers heeft gekozen voor Vibeon en zijn dankbaar voor de mooie opdracht!

Vibeon denkt ook graag met u mee hoe audiovisuele middelen in uw specifieke situatie het beste kunnen worden ingezet.

Starleaf videoconferentie systeem

Unicarriers

Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan Forklift en TCM is UniCarriers binnen de intern transportwereld een perfecte mix van Japanse kwaliteit en Zweeds design en ergonomie. Het UniCarriers leveringsprogramma kan een passend intern transport machine leveren voor iedere industriële toepassing, voor gebruik binnen en buiten.

Unicarriers is vertegenwoordigd in meer dan 30 europese landen en in 79 landen wereldwijd!

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele installaties! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

Starleaf

Leave a comment