Vibeon, uw ideale audiovisuele partner!

Videoconferencing, narrowcasting, (achtergrond) muziek, draadloos presenteren, video walls, led walls, touchscreens, touch bediening. Enkele oplossingen die ieder audiovisuele partner voor uw bedrijf kan leveren en installeren. Ook wij; en toch opereert Vibeon anders in de markt dan menig ander visuele partner! Wat onderscheid Vibeon dan van haar collega’s uit de markt? Natuurlijk is dat aan de klanten maar zelf denken (vinden) wij dat we onderscheidend zijn door:

  • Transparant zaken te doen;
  • Verder te kijken dan alleen ons vakgebied door mee te denken met de totaal oplossing en uitvoering;
  • Rekening te houden met de organisatie van de klant en haar gebruikers;
  • Heldere afspraken en communicatie.

Mede dankzij bovenstaande punten zijn we al ruim 15 jaar actief als audiovisuele partner voor diverse bedrijven uit verschillende branches.

Zijn wij ook uw ideale audiovisuele partner?

Indien uw bedrijf graag zakendoet met een partner die eerder genoemde punten belangrijk vindt, dan denken wij van wel. In een gesprek zal duidelijk worden of we daadwerkelijk bij elkaar passen. Ons doel is namelijk langdurige relaties aan te gaan met onze klanten; wat veelal lukt. Waarom? Wij zijn er 100% van overtuigd dat een dergelijke samenwerking het beste is voor beide partijen omdat:

  • Door elkaar goed te begrijpen en kennen de oplossingen alleen maar beter worden;
  • Het kosten besparend is als men tevreden is (en blijft) er geen onnodige tijd verloren gaat (we geloven in “tijd is geld”)
audiovisuele partner

Vibeon

Wij nodigen u daarom van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele installaties! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Wij hebben, zoals eerder aangegeven, meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

Meer info: www.vibeon.nl of  Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

Livestream

Leave a comment