Een tourguide systeem huren is mogelijk bij Vibeon. Want zeg nu zelf; als u een boodschap wil overbrengen aan een (grote) groep dan is verstaanbaarheid essentieel. Door tijdelijk gebruik te maken van een tourguide systeem bent u ervan verzekerd dat u goed verstaanbaar bent.

De sets worden per 10 en 20 geleverd. De spreker kan hierbij kiezen tussen een headset en een handheld; wat hij of zij prettig vindt. En de ontvangers krijgen oordopjes middels een kinbeugel. Voor een feilloze tour maken we gebruik van Sennheiser, marktleider op het gebied van tourguide systemen.

Een tourguide systeem huren is eenvoudig. Gewoon een aanvraag indienen en we stellen een offerte voor u op. Bij een akkoord leveren we leveren niet alleen de spullen af maar zorgen ook voor een korte uitleg. Zo kunt u zich richten op waar u goed in bent en zorgt de techniek voor de rest.

Vibeon

Naast de verhuur van tourguide systemen richten we ons binnen Vibeon vooral op vaste installaties. Wij nodigen u dan ook van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele installaties! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

Meer info: www.vibeon.nl of  Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

Starleaf

Leave a comment