Enschedese stadsbrouwerij kiest voor Vibeon!

Professionele audio installatie voor Stanislaus Brewskovitch in Menistenkerk

Enschede heeft straks eindelijk zijn eigen stadsbrouwerij: Stanislaus Brewskovitch, gevestigd in de Menistenkerk achter de Oude Markt. De eigenzinnige stadsbrouwers zijn momenteel hard bezig met de verbouwing en gaan conform planning in juli of uiterlijk augustus open. De stadsbrouwerij biedt straks de complete bierbeleving. Naast dat er bier wordt gebrouwen kan je bij Stanislaus Brewskovitch ook terecht voor een speciaal biertje in de aanwezige bar, lounge of veranda. Relaxen met een hoofdletter onder het genot van een lekker muziekje!  Vibeon levert de volwaardige professionele audio installatie voor de stadsbrouwerij. We zijn ontzettend trots en blij een bijdrage te mogen leveren aan dit leuke en bijzondere project.

 

professionele audio installatie

 

Professionele audio installatie voor podium, bar en achtergrond

De stadsbrouwerij bestaat uit diverse ruimtes: de bar, het lounge gedeelte, de veranda, de bezoekersruimte in de brouwerij zelf en het podium voor muzikale optredens. Alle ruimtes hebben vanzelfsprekend hun eigen specifieke eisen als het gaat om muziek. In de lounge en op de veranda ligt de focus vooral op achtergrondmuziek en in de bar mag het af en toe ook wel wat harder. Voor muzikale optredens op het podium wil men een aparte installatie. Vibeon ontwierp en levert straks een professionele audio installatie die aan alle eisen en wensen tegemoetkomt. De audio installatie bestaat onder meer uit een vaste 100 volt installatie voor de diverse ruimtes met bijbehorende luidsprekers. Tijdens muzikale optredens op het podium gaat het geluid over andere luidsprekers dan de vaste installatie. Tevens zijn er een versterker en een mengpaneel beschikbaar voor de muzikanten. We wensen Stanislaus Brewskovitch alle succes enne…. Met de muziek zit het straks wel goed in de stadsbrouwerij!

Vibeon denkt ook graag met u mee hoe audio of audiovideo in uw specifieke situatie het beste kan worden ingezet. Vibeon levert passende oplossingen voor elk budget.

 

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

 

Meer info: www.vibeon.nl of  Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

 

 

 

Leave a comment