Het digitale aanwezigheidsbord!

Vibeon nu dealer van het zeer eenvoudige en digitale aanwezigheidsbord van Spotyou

Het digitale aanwezigheidsbord is de manier om eenvoudig en helder te hebben wie er in een pand aanwezig zijn. Geen papieren invulschema’s meer maar een zeer gebruiksvriendelijk systeem maken het werk simpel en overzichtelijk. U kunt kiezen de gegevens handmatig in te vullen via de webportal of automatisch via GPS. Hiervoor kunnen de medewerker een app installeren en het systeem registreert zelf of iemand aanwezig is of niet. Zodoende heeft u altijd controle en een helder inzicht wie er in het pand aanwezig is. Hiermee beschikt u over een up-to-date informatiebron bij eventuele calamiteiten. Uiteraard is het ook mogelijk bezoekers te registreren.

Het digitale aanwezigheidsbord is een zeer handige tool voor bedrijven. Denk hierbij aan nuttige informatie voor de receptie, de bedrijfshulpverlening en medewerkers en bezoekers. De informatie wordt veelal weergegeven via schermen op strategische plekken in het pand.

De oplossing is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven en dragen bij aan de moderne uitstraling van uw pand.

 

digitale aanwezigheidbod

Vibeon levert al jaren diverse audiovisuele oplossingen voor bedrijven. Digitale content is hierbij uiteraard onmisbaar. Het is dan ook niet zo gek dat de oplossing van Spotyou past bij de strategie van Vibeon. Door het digitale aanwezigheidsbord en bezoekersregistratie zijn schermen en een nette installatie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vibeon heeft dankzij Spotyou een mooie software-oplossing in het assortiment waarmee schermen tot hun recht komen.

 

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

 

Meer info: www.vibeon.nl of  Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

 

 

 

Leave a comment