Omroepinstallatie(s) voor iedere toepassing

Vibeon benoemd tot Bosch-audio dealer

Recent is Vibeon door geautoriseerd Bosch-distributeur Tau Audio Solutions benoemd tot Bosch-audio dealer. Dit dealerschap geeft de audiovisuele-activiteiten van Vibeon een stevige impuls. We kunnen onze relaties nu nog beter bedienen met producten en services van hoge kwaliteit. Het uitgebalanceerde pakket omroepinstallaties van Bosch is hiervan een treffend voorbeeld.

  omroepinstallatie

 

 

 

 

Omroepinstallatie voor op de voorgrond en achtergrond!

Omroepinstallaties worden ingezet voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan winkelpanden, fabrieks- en bedrijfshallen en sportvelden. Met de inzet van een omroepinstallatie informeert u uw klanten en bezoekers. Om de boodschap over te brengen is verstaanbaarheid en geluidskwaliteit van groot belang. Een duidelijk verstaanbare boodschap op het juiste volume en zonder gekraak en gepiep komt niet alleen de boodschap zelf ten goede maar ook het imago van uw bedrijf. Bosch omroepinstallaties lenen zich ook uitstekend voor achtergrondmuziek. Vanzelfsprekend schakelt u naad- en kraakloos over van de achtergrondmuziek naar de omroepfunctie.

De omroepinstallatie kan ook worden gecombineerd met Narrowcasting (visuele informatie op beeldschermen). De combinatie van beeld en geluid versterkt uw boodschap en de attentiewaarde van uw klanten, bezoekers en/of personeel.

Vibeon denkt graag met u mee hoe audio of audiovideo in uw specifieke situatie het beste kan worden ingezet. Vibeon levert passende oplossingen voor elk budget.

 

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten ons ervaren. Vibeon heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Wij streven naar langdurige klantrelaties en het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel.

 

Meer info: www.vibeon.nl of  Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

 

 

 

Leave a comment