Schuurmanschoenen

Na Assen nu ook een videowall voor de nieuwe winkel in Enschede. En uiteraard wordt ook deze voorzien van content via het Narrowcasting systeem. Allemaal simpel en eenvoudig bedient vanaf het hoofdkantoor.

We zijn blij en trots dat we wederom mogen bijdragen aan een mooie winkelbeleving en wensen Schuurmanschoenen dan ook veel succes en plezier toe! Zodra de winkel open is (oktober, november) komen we zeker een kijkje nemen.

Ook interesse in een videowall?

Een videowall trekt de aandacht voor uw publiek. Het is dan ook een zeer mooi en effectief om uw boodschap over te brengen. Natuurlijk is het slechts een middel die we inzetten om bij te dragen aan uw communicatie doeleinden. Daarom kijken we in de eerste plaats naar welke oplossing het best bij u past.

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten tegen Vibeon als bedrijf aankijken.

We hebben bijna 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Daar besteden we extra veel aandacht aan. Want het behouden van onze klanten en hun ontzorgen is ons doel!

 

 

 

Leave a comment