Audiovisuele middelen zijn niet meer weg te denken in onze manier van communiceren. Presentatiemiddelen, narrowcasting systemen en videoconferencing zijn hiervan enkele voorbeelden. Maar welke audiovisuele middelen passen nu het best bij uw organisatie?

Audiovisuele middelen: traject ernaartoe!

Middelen zijn nooit het doel maar slechts een manier om het doel te bereiken. Daarom is het belangrijk om te weten wat de organisatie- en communicatiedoelen zijn. Even zo belangrijk is het inzichtelijk te hebben op welke punten audiovisuele middelen worden aangeschaft. Bijvoorbeeld op basis van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, milieu, vernieuwend, budget, service en onderhoud.

Zodra bovenstaand bekend is, komt de inventarisatie fase. Vanaf welke bron wil men wat laten zien of horen? En waar moet het allemaal getoond of hoorbaar zijn? Voor wat betreft de omgeving zijn bouwconstructies, lichtomgeving, temperatuur, akoestiek, kabellengtes, grootte van de ruimte en aantal aanwezigen van belang. En natuurlijk of het binnen of buiten is?
Vergeet bij de aanschaf niet de eventuele toekomstige uitbreidingen. In de praktijk komt het vaak voor dat aangeschafte audiovisuele middelen niet zijn uit te breiden. Of slechts tegen hoge kosten. Wat vaak resulteert tot ontevredenheid bij de klant.

Sommigen vergelijken de aanschaf van audiovisuele middelen met de aanschaf van een auto. Ieder merk en type brengt u van A naar B. Echter, niet ieder merk, type is even comfortabel, betrouwbaar, zuinig, krachtig en snel. Ook service en uitstraling zijn van belang! Een verkeerd aangeschaft model zorgt dan voor irritaties in plaats van blijdschap.

Nadat alle benodigde informatie is verzameld kan nagedacht worden over de inzet van de juiste techniek en fabrikanten. Een betrouwbare AV-leverancier die aandacht besteed aan de organisatiekant en (eind)gebruikers kan u hierbij helpen.

Vibeon:

Vibeon is zo’n leverancier. Wij stellen de doelen en klantwens centraal. Hierdoor weten we precies wat het beste bij uw organisatie past. Daarna gaan we op zoek naar de juiste audiovisuele middelen. En dankzij onze goede projectmanagement ervaringen zorgen we tevens voor draagkracht binnen uw bedrijf. Middels deze deskundige aanpak en heldere communicatie leveren we projecten tot volle tevredenheid op bij onze klanten.

Behoefte aan audiovisuele middelen en geïnteresseerd in onze aanpak en visie?

Vraag nu een gratis advies gesprek aan

 

of kijk op www.vibeon.nl voor meer informatie. We staan voor u klaar!

audiovisuele middelen

 

 

 

 

 

 

Leave a comment