AV bedrijf Vibeon

Het werd tijd om een bericht te schrijven over Vibeon vonden we zelf. Want steeds meer bedrijven kiezen voor Vibeon als audiovisueel leverancier. Zij zien in dat Vibeon zich onderscheid als AV bedrijf door de focus anders te leggen dan overige AV bedrijven. Daar waar menig ander AV bedrijf van de daken schreeuwt wat voor mooie producten ze nu weer hebben opgeleverd, informeren wij de markt op een andere manier. Natuurlijk zijn ook wij trots op de geleverde projecten. Echter, nog trotser zijn wij dat de gekozen oplossingen perfect passen bij de organisatie van de klant. We zien dat onze audiovisuele middelen gebruikt worden en beherende afdelingen blij zijn met de ondersteuning op maat. En dat is precies wat we willen bereiken bij onze klanten. Oplossingen en service die aansluiten bij de behoefte en wens van de klant. Daar besteden we vooraf dan ook veel aandacht aan; de behoefte en wens. Niet alleen die van eindgebruikers maar van alle betrokken afdelingen. Het is dankzij deze grondige aanpak in het voortraject dat we tevreden klanten hebben en houden.

 

AV bedrijf met klantwens centraal en projectmanagement hoog in het vaandel

Als vooraf het verhaal duidelijk is, weten wij van Vibeon en de klant exact wat we aan elkaar hebben. Een zeer belangrijk uitgangspunt om goed, fijn en adequaat zaken te doen.

Bij onze gesprekken staat de klantwens dan ook centraal. Het is echter niet zo dat we gemakshalve alle wensen van de klant klakkeloos opschrijven en dan een offerte opstellen. Allesbehalve dat. Juist door kritische vragen te stellen en de gehele organisatie erbij te betrekken komt de daadwerkelijke klantwens pas boven water. Met onze markt- en organisatiekennis is het deze werkwijze die Vibeon onderscheidend maakt ten opzichte van andere AV bedrijven.

Gelukkig heeft Vibeon nog een troef waardoor bedrijven voor ons kiezen; uitstekend projectmanagent! We maken namelijk een duidelijk onderscheid in projectleiders en projectmanagers. Als AV bedrijf is het opleveren van een technisch goed werkend systeem uiteraard van groot belang. De organisatiekant wordt hierdoor nog weleens vergeten. Bij ons niet! Hierdoor worden onze projecten niet alleen werkend opgeleverd maar ook volgens afspraak, vaak binnen budget en betrokkenen goed geïnformeerd; zowel voor, tijdens en na oplevering. En mochten er zaken een keer anders gaan dan gepland dan communiceren we dat ook helder. Want hoe goed we over dingen nadenken en hoe groot onze AV kennis ook is; de praktijk is soms weerbarstiger dan vooraf bedacht. Gelukkig maar, dat geeft ons de kans klanten te tonen waar we sterk in zijn; communiceren, flexibel en oplossingsgericht.

Samenwerking

Vibeon heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen de audiovisuele branche. Van simpele opdrachten en leveren van alleen producten tot installaties van complexe, multidisciplinaire projecten.

Dat doen we als AV bedrijf natuurlijk niet alleen. Samenwerken met andere professionele bedrijven vinden we belangrijk. Alleen op die manier kunnen we de oplossingen bieden die geschikt zijn voor onze klanten. KITT Engineering is zo’n partner. Een zeer technisch bedrijf dat customized oplossingen bedenkt. Door de krachten te bundelen zijn wij als Vibeon in staat unieke oplossingen te realiseren.

We hopen een goed en helder beeld te hebben gegeven van Vibeon als AV bedrijf en waarom klanten voor ons kiezen. Neem gerust eens contact met ons op om te bekijken wat voor uw bedrijf kunnen betekenen.

 

AV bedrijf

 

 

Leave a comment