Schuurman schoenen betrekt een nieuwe winkel in Assen. Om de winkel een moderne uitstraling te geven is er onder meer voor gekozen twee videowalls in de winkel te plaatsen. Hierop worden diverse video’s, foto’s en overige informatie vertoond. Voor het eenvoudig beheren van de te tonen content wordt er gebruik gemaakt van een Narrowcasting systeem. Hierdoor zijn de marketingmedewerkers op het hoofdkantoor in staat simpel en eenvoudig de content op de videowalls te beheren.

Waarom videowalls?

Het informeren en communiceren van klanten in een winkel is erg belangrijk. Veelal hebben potentiële klanten zich al georiënteerd online en komen in de winkel voor extra informatie en of persoonlijk advies. Het goed informeren en creëren van beleving in de winkel is daarom van essentieel belang om klanten zowel online als offline te binden. Schuurman Schoenen besteed dan ook veel aandacht aan beleving bij de inrichting van haar winkels. Videowalls trekken aandacht en zeker met de juiste content kan Schuurman schoenen haar klanten op deze manier goed en op het juiste moment informeren.

Vibeon heeft de opdracht gekregen om de winkel in Assen te voorzien van twee videowalls. Reden dat wij de winkel mogen voorzien van de videowalls is dat we wederom goed hebben meegedacht met de klant, een oplossing hebben aangeboden die perfect bij Schuurman schoenen past en de goede en open communicatie.

Steeds meer bedrijven kiezen voor Vibeon als AV-leverancier. Of het nu gaat om kleine bedrijven, multinationals of organisaties met meerdere vestigingen. Doordat we functionele oplossingen bieden, ons uitstekende projectmanagement vaardigheden en open communicatie, zorgen we voor zeer mooie audiovisuele middelen bij onze klanten. Audiovisuele middelen die passen bij de organisatie en daarom ook worden gebruikt.

We bedanken Schuurman Schoenen voor het vertrouwen en de bijdrage die we mogen leveren aan het winkelplezier in hun winkel te Assen.

videowalls

Leave a comment