Barco Clickshare voor City Hotel Hengelo

City Hotel Hengelo biedt haar gasten straks het gemak van een Barco Clickshare.
Moderne presentatiemiddelen mogen niet ontbreken in een hotel dat vergaderruimtes verhuurd. We zijn er dan ook trots op dat City hotel Hengelo Vibeon heeft gevraagd haar vergaderruimte te voorzien van een Barco Clickshare. Na een demo, waaruit is gebleken hoe simpel het draadloos systeem werkt, is ervoor gekozen het model CSE-200 aan te schaffen. De Barco Clickshare wordt aangesloten op een Philips 65 inch touch monitor, gemonteerd op een mobiel statief. Voor het gebruik van touch kunnen gebruikers een laptop

 Barco CSE-200

Ook interesse in een Barco Clickshare?

Draadloos presenteren is niet meer weg te denken in een moderne vergaderruimte. Deelnemers worden betrokken bij het overleg doordat ze zeer eenvoudig foto’s, documenten of andere type bestanden in kunnen brengen. De Barco Clickshare is marktleider als het gaat om eenvoud en betrouwbaarheid van draadloze presentatie systemen. Er zijn diverse modellen beschikbaar zodat er altijd wel een model tussen zit die past bij uw wensen en budget.

Vibeon.

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten tegen Vibeon als bedrijf aankijken.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Daar besteden we extra veel aandacht aan. Want het behouden van onze klanten en hun ontzorgen is ons doel!

Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

Leave a comment