Schuurmanschoenen

Na Assen en Enschede  hebben we nu een video wall voor de vestiging in Enschede gerealiseerd. Schuurmanschoenen weet wat ze aan ons hebben en het was dan ook niet meer dan logisch dat ze de volgende videowall opdracht weer bij ons hebben neergelegd.

Reeds drie vestigingen hebben we nu naar alle tevredenheid voorzien van een video wall met Narrowcasting.

Ook interesse in een video wall?

Een video wall trekt de aandacht voor uw publiek. Het is dan ook een zeer mooi en effectief om uw boodschap over te brengen. Natuurlijk is het slechts een middel die we inzetten om bij te dragen aan uw communicatie doeleinden. Daarom kijken we in de eerste plaats naar welke oplossing het best bij u past.

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten tegen Vibeon als bedrijf aankijken.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Daar besteden we extra veel aandacht aan. Want het behouden van onze klanten en hun ontzorgen is ons doel!

 

Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

 

 

 

Leave a comment