Draadloos presenteren in nieuwe pand van DCW

Draadloos presenteren dankzij de Barco Clickshare en Philips monitoren. DCW gaat binnenkort verhuizen naar het nieuwe pand aan de Spoordijkstraat te Enschede. Vibeon heeft de opdracht gekregen om, naast het demonteren van oude apparatuur, het nieuwe pand te voorzien van nieuwe audiovisuele middelen. Gezamenlijk hebben we eerst goed de eisen en wensen besproken en uiteraard het budget. We zijn dan ook blij en trots dat we het nieuwe pand mogen voorzien van monitoren en een Barco Clickshare, afgestemd op de (vergader) doelen van de ruimtes.

 

Draadloos presenteren ook iets voor u?

Draadloos presenteren is niet meer weg te denken in een moderne vergaderruimte. Deelnemers worden betrokken bij het overleg doordat ze zeer eenvoudig foto’s, documenten of andere type bestanden in kunnen brengen. De Barco Clickshare is marktleider als het gaat om eenvoud en betrouwbaarheid van draadloze presentatie systemen. Er zijn diverse modellen beschikbaar zodat er altijd wel een model tussen zit die past bij uw wensen en budget.

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten tegen Vibeon als bedrijf aankijken.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Daar besteden we extra veel aandacht aan. Want het behouden van onze klanten en hun ontzorgen is ons doel!

 

Vraag nu een gratis advies gesprek aan. Telefonisch kan uiteraard ook!!

 

 

 

Leave a comment