En dat is weer een mooie stap voor Vibeon en haar dienstverlening naar haar klanten. Vanaf heden bieden we ook licht en geluid verhuur aan!

Licht en geluid verhuur

Om een compleet audiovisueel bedrijf voor klanten te zijn, kan verhuur niet ontbreken en daarom kunnen bedrijven vanaf nu ook voor de huur van audiovisuele middelen bij ons terecht. Publiek- en bedrijf evenementen, presentaties en aandeelhoudersvergaderingen, dankzij onze AV-kennis wordt uw doel gerealiseerd. Enkele voorbeelden van onze oplossingen zijn:

  • Geluid
  • Licht
  • Video
  • Rigging

Net als bij de verkoop geldt dat het inzichtelijk hebben van uw wensen van groot belang is. Maar daar stopt het niet. Ook de aanwezige kennis, budget en andere betrokken bij het huur project zijn van invloed op het verwachte succes. Doordat wij in samenwerken denken en zaken vooraf bespreken, zijn we in staat aan de verwachtingen te voldoen.

Complete dienstverlening

Door de combinatie van verkoop en verhuur heeft u als bedrijf slechts één contactpersoon voor al uw audiovisuele doelen en evenementen. Dat levert veel voordelen op zoals tijdsbesparing, kennis van de aanwezige vaste installatie en het leveren van tijdelijke oplossingen bij eventuele storingen.

Vibeon

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken bij onze klanten die we hebben voorzien van audiovisuele oplossingen! Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat we kunnen. En hoe onze klanten tegen Vibeon als bedrijf aankijken.

We hebben bijna 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als éénvoudige audiovisuele projecten. Door onze deskundigheid en persoonlijke relaties zijn onze klanten tevreden. Daar besteden we extra veel aandacht aan. Want het behouden van onze klanten en hun ontzorgen is ons doel!

 

Vraag nu een gratis advies gesprek aan
licht en geluid verhuur

licht en geluid verhuur

 

Leave a comment